iverson Moderator

Број на мислења : 16 Location : Strumica Registration date : 2007-08-24
 | Предмет: Kaj izlevate noken club, park kaj nekoj doma:D kas izlevate? Сре Aвг 29, 2007 1:53 am | |
| Opisete go vasiot noken zivot  | |
|
iverson Moderator

| Предмет: Re: Kaj izlevate noken club, park kaj nekoj doma:D kas izlevate? Сре Aвг 29, 2007 1:56 am | |
| Pa se znae deka strumica ima najdobar noken zivot od cela mk pa nemam poveke zborovi ja izleguvam vo night club SELECT i imaat najdobri zurki od cela mk i pesnite se zakon nesto on antena tamu vamu trans tehno (Sensation)  no pveke comennt | |
|
bugi Administrator

Број на мислења : 32 Age : 32 Location : Skopje Registration date : 2007-08-24
 | Предмет: Re: Kaj izlevate noken club, park kaj nekoj doma:D kas izlevate? Сре Aвг 29, 2007 2:14 am | |
| - iverson напиша:
- Pa se znae deka strumica ima najdobar noken zivot od cela mk pa nemam poveke zborovi ja izleguvam vo night club SELECT i imaat najdobri zurki od cela mk i pesnite se zakon nesto on antena tamu vamu trans tehno (Sensation)
no pveke comennt cim pustaat trans idam tamu (kaj tebe-bratucetkati  ) | |
|
iverson Moderator

| Предмет: Re: Kaj izlevate noken club, park kaj nekoj doma:D kas izlevate? Сре Aвг 29, 2007 3:05 am | |
| - bugi напиша:
- iverson напиша:
- Pa se znae deka strumica ima najdobar noken zivot od cela mk pa nemam poveke zborovi ja izleguvam vo night club SELECT i imaat najdobri zurki od cela mk i pesnite se zakon nesto on antena tamu vamu trans tehno (Sensation)
no pveke comennt cim pustaat trans idam tamu (kaj tebe-bratucetkati ) hahah abe bugi sto sea nesto bratucetka tamsi vamsi ja i ti pod raka i brakme zenski znaes kakvi ke najdeme uff..  sea bratuvetki sto roda ke stanuvame  a za select koga sakas dojdi ti garantiram nema da zazalas | |
|
MACKA Moderator

Број на мислења : 6 Age : 31 Registration date : 2007-08-27
 | Предмет: Re: Kaj izlevate noken club, park kaj nekoj doma:D kas izlevate? Сре Aвг 29, 2007 7:32 pm | |
| | |
|
bugi Administrator

Број на мислења : 32 Age : 32 Location : Skopje Registration date : 2007-08-24
 | Предмет: Re: Kaj izlevate noken club, park kaj nekoj doma:D kas izlevate? Сре Aвг 29, 2007 7:35 pm | |
| Ja inace iskacam vo kafici zdosadeno mi e vo diskoteki ama ako ima nekoja top zurka idam tamu posebno da e trans ili tehno 100% sum tamu | |
|
Sponsored content
 | Предмет: Re: Kaj izlevate noken club, park kaj nekoj doma:D kas izlevate?  | |
| |
|